Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši.
v týdnu od 4.8.2025 – 8.8. 2025
Pondělí
Polévka 0,33l Hrachová s uzeninou (1,3,6,7,9,13)
1. 225g Guláš z hlívy ústřičné, houskový knedlík (1,3,7)
2. 100g Smažený hermelín, tatarka, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,10)
3. 120g Kuřecí steak HAWAI, jasmínová rýže (1,3,7,9,13)
Úterý
Polévka 0,33l Pórková (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Hovězí maso po námořnicku, těstoviny (1,3,7,9,10,11,13)
2. 100g Salát s pohankou a kuřecím masem (0)
3. 120g Kuřecí kapsa přírodní s poličanem a hermelínem, opékané brambory (1,7)
Středa
Polévka 0,33l Zelná s klobásou (1,3,6,7,9,12,13)
1. 120g Vepřový plátek s restovanou zeleninou, vařené brambory s máslem (1,7,9,10,11)
2. 400g Těstovinový salát s vejcem a sýrem, česnekový dresink (1,3,7,10)
3. 350/100 Paella s kuřecím masem (1,3,6,7,9,12,13)
Čtvrtek
Polévka 0,33l Hovězí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,13)
1. 260g Květákové placičky, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,9,13)
2. 120g Kuřecí nudličky pikant, jasmínová rýže (1,3,7,9)
3. 120g Jelení maso na jalovci a víně, americké brambory (1,3,7,9,13)
Pátek
Polévka 0,33l Kmínová s vejcem (1,3,6,7,9,13)
1. 240g Kuře v barbecue omáčce, hranolky (1,3,6,7,9,13)
2. 300g Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek (1,3,6,7,9,10,13)
3. 120g Vepřový řízek Porthaus, vařené brambory s máslem (1,3,6,7)
Cena pro studenta VUT v Brně je 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,- Kč
v týdnu od 4.8.2025 – 8.8. 2025
Pondělí
Polévka 0,33l Hrachová s uzeninou (1,3,6,7,9,13)
1. 225g Guláš z hlívy ústřičné, houskový knedlík (1,3,7)
2. 100g Smažený hermelín, tatarka, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,10)
3. 120g Kuřecí steak HAWAI, jasmínová rýže (1,3,7,9,13)
Úterý
Polévka 0,33l Pórková (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Hovězí maso po námořnicku, těstoviny (1,3,7,9,10,11,13)
2. 100g Salát s pohankou a kuřecím masem (0)
3. 120g Kuřecí kapsa přírodní s poličanem a hermelínem, opékané brambory (1,7)
Středa
Polévka 0,33l Zelná s klobásou (1,3,6,7,9,12,13)
1. 120g Vepřový plátek s restovanou zeleninou, vařené brambory s máslem (1,7,9,10,11)
2. 400g Těstovinový salát s vejcem a sýrem, česnekový dresink (1,3,7,10)
3. 350/100 Paella s kuřecím masem (1,3,6,7,9,12,13)
Čtvrtek
Polévka 0,33l Hovězí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,13)
1. 260g Květákové placičky, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,9,13)
2. 120g Kuřecí nudličky pikant, jasmínová rýže (1,3,7,9)
3. 120g Jelení maso na jalovci a víně, americké brambory (1,3,7,9,13)
Pátek
Polévka 0,33l Kmínová s vejcem (1,3,6,7,9,13)
1. 240g Kuře v barbecue omáčce, hranolky (1,3,6,7,9,13)
2. 300g Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek (1,3,6,7,9,10,13)
3. 120g Vepřový řízek Porthaus, vařené brambory s máslem (1,3,6,7)
Cena pro studenta VUT v Brně je 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,- Kč
ZMĚNA VYHRAZENA !!!